Morsomme spill med dyr og natur som tema

Dyr og natur er populært blant de fleste, og i dag finnes det mange spill som har nettopp dette som tema. Dyrespill kan være søte og morsomme, eller de kan være spennende og utfordrende. Spillene finnes for alle aldersklasser, og handler om alt fra ville dyr, til hunder og katter som skal kles opp og pyntes til utstilling. Dyrespill er en sikker vinner hos jenter, men mange voksne er også glad i dyr. Det er ikke så rart, for et dyr kan være en svært god venn.

Spillespill.no har mengder av gratis spill, også svært mange dyrespill. Her finner man både morsomme og kule dyr, fra insekter til hester og hunder, og man kan prøve seg på mange typer spill på én og samme nettside. Spillegratis.com har masse spill med dyr som tema. Hos gratisspill.no er dyrespillene inndelt i ulike kategorier, og det er mange å velge blant. Dyrespill.no er en annen morsom side for dyreelskere.

Mange kasinospill har også dyr som tema. Noen ganger er dyrene snille og sjarmerende, mens i andre spill er dyrene ville og farlige. Noen dyrespill kan også være komiske. Hos Betsafe, kan man spille spill som Raging Rhino, Photo Safari og Foxin Wins. Dyr er hovedkarakterer i alle disse spillene, og spillene kan spilles både gratis og med ekte penger.

My free zoo er et gratis nettleserspill der spillerne skal ta seg av dyrene i en dyrepark. Jo lykkeligere dyrene er, desto flere besøkende kommer til parken. Man kan oppgradere området med inntektene, og man kan snakke med andre spillere i forumet. Flash games spot har også et stort utvalg av dyrespill. Denne siden bærer preg av at den er oversatt med automatisk oversettelsesverktøy, derfor har noen av spillene rare navn. Men spillene er likevel morsomme og underholdende.