På sportsreise?

Dersom du liker sport har du mange fremtidige arrangementer å se frem til. Selv om årets sportshøydepunkt, EM i Berlin er over, finnes det en rekke kamper og løp som vil bli minst like spennende. Under har vi samlet noen arrangementer vi tror du som sportselsker vil sette pris på å se live.

Premier League

Sesongen 2018/19 markerer den 27. sesongen av Premier League (https://www.premierleague.com/). Denne engelske turneringen er blant de mest profilerte innenfor sport, og har fans fra hele verden. Kampene spilles rundt om i England på kjente stadioner som Stamford Bridge, Anfield, Old Trafford, Wembley Stadium og London Stadium.

Det å se Premier League live er selvfølgelig en stor begivenhet for mange verden rundt. Derfor kan det være vanskelig å skaffe seg både flybilletter, hotell og billetter til disse kampene. Mange sider som GO Sport Travel tilbyr pakkereiser for de som ønsker å se Premier League live, noe som gjør det lett å bestille din neste fotballtur.

Ski-VM 2019

Har du lyst til å se Johannes Klæbo vinne gull live? Da kan du dra til Ski-VM 2019 i Tirol i Østerrike mellom 20. februar og 3. mars. Denne byen har ikke hatt Ski-VM siden 1985, så vi tror dette arrangementet kommer til å bli stort. Vi tror at konkurransene i Tirol kan trumfe Lahtis VM, som var en stor suksess for oss nordmenn.

Tokyo 2020

Tokyo 202 er enda lengre unna, men vi kan ikke gjøre annet enn å glede oss. Dette er de 32. olympiske sommerlekene, og de skal arrangeres i Japans vakre og moderne hovedstad. Disse lekene kommer nok til å bli et av de mest spektakulære vi noen gang kommer til å se. Dagene mellom 24. juli til 9. august kommer til å bli fylt av store sportslige prestasjoner i aller beste klasse. Tokyo skal også arrangere de paralympiske sommerlekene samme år, noe som også er verdt å få med seg.